top of page

Sedus

Sedus behoort tegenwoordig tot de toonaangevende, Europese fabrikanten van kantoormeubilair. Tot het productgamma behoren zitmeubilair, zoals bureau- en bezoekersstoelen, vergader- en kantoormeubilair - alles 'Made in Germany'.


In zijn 150-jarige bedrijfsgeschiedenis heeft Sedus steeds weer nieuwe mijlpalen vastgelegd. Zowel in de ergonomie als ook in het productieproces en op het gebied van duurzaamheid. Het merk staat dan ook synoniem voor innovatie en kwaliteit.Kwaliteit en esthetiek verrijken het 'leefwereld kantoor' steeds weer met hedendaagse concepten en hoogwaardig kantoormeubilair. Met goede meubels ondersteunen zij mensen in hun kantoor om taken gemotiveerd uit te voeren en hun capaciteiten te ontplooien. Geloofwaardigheid, professionaliteit en rentabiliteit bepalen hun denken en handelen. Zo creëren zij een langdurige toekomst voor de onderneming en de werkplekken.


Alleen wat diep geworteld is kan goed bloeien. Bij Sedus is dat de inzet voor het welzijn van de mensen. Wie veel zittend moet werken moet op z'n minst zo gezond mogelijk zitten. Want alleen dan kunnen de mensen ook productieve prestaties leveren. Als onderneming op verantwoordelijke wijze handelen zit bij Sedus in de genen. Daartoe behoort de betrokkenheid bij sociale doelen, het bewustzijn voor ecologische waarden en het vooruitziend ondernemen.Wat betreft milieubescherming vervult Sedus een pioniersrol; en wil het dat dankzij constante optimalisaties ook in de toekomst blijven doen. Tot de jongste voorbeelden behoren de omschakeling van de galvaniseerinstallatie van chroom IV naar chroom III en de verbeterde poedercoating met opvangsysteem, zodat overtollig poeder opnieuw kan worden gebruikt. Tijdens het recyclen van Sedis-producten kunnen alle materialen natuurlijk volgens de afzonderlijke materiaalgroepen worden gescheiden.


Een groot deel van de winst die het merk behaalt vloeit naar twee stichtingen zonder winstoogmerk die duurzame sociale en ecologische projecten in binnen- en buitenland steunen.
GET TOGETHER


Of het nu tijdelijk werken, gericht gebruik door projectteams of vast ingedeelde teamwerkplekken zijn; met Get Together heeft u de beschikking over een multifunctionele benchoplossing die aan alle eisen van het moderne werken voldoet.

Get Together is net zo geschikt voor moderne werkvormen als voor vaste werkplekken, deze werkplek brengt gewoon alle behoeften aan een tafel bijeen. Een slim antwoord op alle eisen van het intelligente werken. Van de vier uitbreidingsfasen via de praktische accessoires naar de individualisering tot en met een gebruiksvriendelijke integratie van data- en stroomkabels.Se:CUBE


Afgesloten en flexibele ruimte-in-ruimte modules. De Cube van Sedus bepaalt de normen voor montage, akoestiek en sfeer en biedt ruimte voor maximaal acht personen, hetzij als stiltewerkplek, voor kleine bijeenkomsten of voor ontspanning.

In een kantoorlandschap waarin de ruimte beperkt is en ruimte efficiënt moet worden gebruikt is een intelligente inrichting essentieel. De nabijheid tussen verschillende werkplekken maakt optimale communicatie en samenwerking mogelijk. Of het nu een lang telefoongesprek, een bespreking in klein gezelschap of geconcentreerd zelfstandig werken betreft; de se:cube is het office cube-element dat een perfecte symbiose vormt van nabijheid en afstand. De lichte afwerking en de grote glasoppervlakken maken transparantie mogelijk, zodat er geen volledige isolatie ontstaat.Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.sedus.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page