top of page

Bakker Elkhuizen

Gezond, vitaal en met energie weer naar huis na een productieve (scherm)werkdag, dat is waar BakkerElkhuizen voor staat. Inmiddels met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ergonomie, werkplekinrichting en de ontwikkeling van ergonomie hard- en software.


Deze Nederlandse fabrikant gelooft dat optimaal werkgedrag en een mensgerichte werkplek de gezondheid, veiligheid, het comfort en de productiviteit van de 'you' verhogen. Binnen hun filosofie van Work Smart - Feel Good zullen zij optimaal werkgedrag stimuleren. Dit omvat de afwisseling tussen dynamische zitten, staan en het nemen van pauzes om fysieke en mentale beweging te motiveren.



Binnen de 'you'-gerichte werkomgeving stellen zij de mens centraal, zowel op kantoor als in mobiele werkomgevingen. Om een wereld te creëren waarin je slim werkt en je je goed voelt, waarin ze hun missie en visie kunnen realiseren, streven ze naar uitmuntende kwaliteit en bouwen ze aan hun positie als innovatieleider en kennispartner in de markt.


BakkerElkhuizen is specialist in kennis. Hun oplossingen zijn steeds gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, marktkennis en getest door gerenommeerde wetenschappers en ergonomen. Hun doel is alle beeldschermwerkers in staat te stellen hun werk zo goed mogelijk te laten doen en daarbij een actieve bijdrage te leveren aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van iedere beeldschermwerker. Op hun website is dan ook heel wat te lezen voor de gezonde werkplek, aangevuld met whitepapers en onderzoeksresultaten.



Wij creëren innovatieve oplossingen voor jouw optimale werkplek

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor iedereen. Ook voor BakkerElkhuizen is het terugdringen van de CO2-uitstoot erg belangrijk. Hun producten zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast staat de gebruiker altijd centraal bij hen. In 2019 zijn ze gestart met een lijn producten die gemaakt zijn van gerecyclede grondstoffen. Waar mogelijk implementeren ze duurzame keuzes bij de productie en ontwikkeling van producten. Ook hun leveranciers selecteren zij op basis an eerlijke en duurzame aspecten.




Ergo-Q

Het grootste voordeel van het gebruik van een laptopstandaard is dat deze als een verhoging fungeert en het scherm in een ergonomische kijkhoek plaatst. Met de ideale kijkhoek en -afstand van je laptopscherm verbeter je je houding, je visueel comfort en je productiviteit gedurende je werkdag. BakkerElkhuizen heeft een breed assortiment aan laptopstandaards. De Ergo-Q 260 is gemaakt uit hoogwaardige Hylite aluminium en daardoor licht en mobiel. De uitklapbare, geïntegreerde documenthouder zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van je laptop. De stabiele standaard en de antislipvoetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling op elk oppervlak.



EnergyByLight

Een duurzame bio-dynamische bureaulamp, deels gemaakt van olifantsgras, die het daglicht of circadiaans ritme naar je (thuis)werkplek brengt om je meer energie, betere prestaties en een betere nachtrust te bezorgen (mensgerichte duurzaamheid). De automatisch veranderde intensiteit en kleurtemperatuur, vergelijkbaar met de zon, bevordert een gevoel van welzijn en productiviteit. EnergyByLight levert zowel horizontaal als verticaal voldoende licht in de juiste richting. Met behulp van de app stel jee eenvoudig het ritme in.



Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.bakkerelkhuizen.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ege

Bejot

bottom of page