top of page

Over ons

Bij MEMO Koncept is duurzaam werkgeluk ons streven, en het vormt de kern van onze bedrijfsslogan. Elke dag zetten we ons in om dit te realiseren! Voor ons betekent duurzaamheid het omarmen van vier essentiële pijlers: milieu, economie, mens en organisatie. We geloven dat integrale duurzaamheid de weg vooruit is.

Team MEMO Koncept

Ons verhaal

We zijn ervan overtuigd dat onze ondernemingen een immense kracht hebben om bij te dragen aan de overgang naar een duurzamere toekomst. Daarom denken we actief mee met onze klanten en partners over hoe we zaken op een toekomstgerichte en duurzame manier kunnen aanpakken. Samen streven we ernaar om nieuwe oplossingen te vinden en positieve verandering te bewerkstelligen.

 

In onze werking vertaalt zich dit concreet in verschillende aspecten. Allereerst leggen we de nadruk op analyse en onderzoek om inzicht te krijgen in de duurzaamheidsuitdagingen en -mogelijkheden binnen onze projecten. We streven ernaar om een grondige analyse te maken van de milieu-impact, economische haalbaarheid en het welzijn van de betrokken mensen.

 

Daarnaast richten we ons op het ontwerp en de inrichting van ruimtes. We streven ernaar om duurzaamheid te integreren in het hele proces, van het selecteren van materialen met een lage milieubelasting tot het creëren van efficiënte en gezonde werkplekken. We streven naar ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook rekening houden met de duurzaamheidsaspecten zoals energie-efficiëntie, materiaalgebruik en circulariteit, en die als intuïtief aanvoelen voor de medewerkers.

 

Tot slot hebben we aandacht voor meubilair en aankleding. We streven ernaar om hoogwaardige, duurzame en verantwoord geproduceerde meubelstukken te selecteren die passen bij de visie van integrale duurzaamheid. We kiezen voor materialen met een lage milieu-impact en stimuleren het hergebruik van meubels en decoratieve elementen om afval te verminderen.

 

Door deze benadering hopen we bij te dragen aan een duurzame toekomst en het bevorderen van werkgeluk op een verantwoorde en integrale manier. Wil je meer lezen over onze toewijding aan duurzaamheid, lees het in onze duurzaamheidsverklaring!

Ons DNA

Onderbouwd
Mensgericht

ONDERBOUWD

MENSGERICHT

Vanuit een wetenschappelijke benadering.

De mens staat centraal in alles wat we doen.

Co-Creatief

CO-CREATIEF

Samen creëren en grenzen verleggen.

Duurzaam

DUURZAAM

Zo weinig mogelijk belastend voor milieu, economie, mens en organisatie.

Ons team

Onze klanten


Onze klanten zijn onze grootste supporters. Ontdek wat zij te zeggen hebben over hun ervaringen met MEMO Koncept en hoe onze samenwerking hun organisaties heeft versterkt.

Arch&Teco
The Other Agency
Nuyts elektriciteitswerken
Yuki
DVV Verzekeringen
Astena
Equans
Solidaris
Hybrid

Politie Lokeren

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
KMI - IRM
bottom of page