top of page
Vepa Patchwork

Merken

Wij werken enkel met brands en streng geselecteerde producenten van meubilair en accessoires die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Akomo Cherry

Akomo

Akoestische verlichting en objecten

De mooi vormgegeven objecten van Akomo zijn gemaakt van topklasse akoestisch schuim met een hoge absorptiewaarde. Dit betekent dat geluid optimaal wordt geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd.

akomo-logo

 

Lees meer 

Buur Presto RT

Buur

Duurzame en eerlijke kantoorinrichting

Buur staat voor lokaal Nederlands vakmanschap, zonder concessies te doen op duurzaamheid, gemak en leversnelheid. Ze zijn ook betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven. Welkom bij de nieuwe kijk op kantoorinrichting.

Unknown

 

Lees meer 

Huislijn kantoormeubilair

Huislijn

Betrouwbaar en modern kantoormeubilair

Project- en designmeubilair, ontworpen in Nieuw-Bergen Nederland. Een comfortabel antwoord op de vele behoeften van de klant, waarbij gedacht wordt aan comfort, ergonomie, design en materialen.

Huislijn-logo

 

Lees meer 

Nyink akoestische oplossingen

Nyink

Akoestische oplossingen

Nyink draagt met haar producten bij aan een duurzame werk-, leer- en leefomgeving, die flexibiliteit biedt aan de mensen die deze producten gebruiken. Door co-creatie en continue interactie met gebruikers blijft Nyink bezig met het optimaliseren van haar producten en diensten.

logo-website-Nyink

 

Lees meer 

bottom of page