top of page
Lighting

Kantoorinrichting van A tot Z

Bij MEMO Koncept verzorgen we de complete inrichting van jouw kantoor, van Analyse tot Zetel, en alles daartussenin. Of je nu interesse hebt in een volledig traject of slechts een specifiek onderdeel uit ons uitgebreide aanbod, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek hier alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Analyse & onderzoek

Bij MEMO Koncept kunnen we een volledige 360° scan van jouw onderneming uitvoeren, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de kantoorsector.

Ontwerp & inrichting

Na het analyseren en onderzoeken van jouw onderneming, gaan we samen over van theorie naar praktijk. We ontwikkelen een passend ontwerp en begeleiden je bij de (her)inrichting van je kantoorruimte, zodat deze optimaal benut wordt.

meubilair & aankleding

Wij streven altijd naar duurzaamheid en kwaliteit in het meubilair, de decoratieve elementen en materialen die nodig zijn voor een efficiënte en veerkrachtige werkplek. We selecteren zorgvuldig producenten die dezelfde waarden delen.

Stefan Maes - DVV Verzekeringen

“Met een goed luisterend oor vullen zij een ruimte niet enkel in met meubilair, maar dankzij het interieurontwerp maken zij er een belevingsruimte van op maat van de klant en overstijgen ze de verwachtingen! Op en top professionele begeleiding en uitvoering!"
Lighting
bottom of page