top of page
Lighting

Samen naar een duurzame werkomgeving

Bij MEMO Koncept geloven we dat performante bedrijven gebouwd worden door gelukkige werknemers. Vanuit drie pijlers gaan we voor een efficiënte en veerkrachtige werkomgeving volgens een 360° benadering, wetenschappelijk onderbouwd en doelgericht. Jij bepaalt zelf waarmee je aan de slag wilt, op basis van wat jouw bedrijf nodig heeft.

ZEN7ES

Analyse en onderzoek

We vertrekken vanuit 7 zintuigen voor een 360° analyse van de huidige werkplek, rekening houdend met de wensen en  behoeften van zowel de werknemer als werkgever. Op basis van de resultaten bepalen we de doelstellingen en geven we gericht advies waar je meteen mee aan de slag kan.

KARE KONFITUUR

Ontwerp en inrichting

Op basis van de resultaten van het Zen7es onderzoek zetten we samen de stap van theorie naar praktijk. Aan de hand van space planning, moodboards en 3D-tekeningen vullen we de beschikbare ruimte (het deeg) met een gepast ontwerp (de confituur) en begeleiden we jou bij de inrichting.

WOAWHOUSE

Meubilair en decoratie

In ons 'When Objects Are Wonders' house gaan we op zoek naar de meubels, decoratieve elementen en materialen die nodig zijn om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Met een doorgedreven focus op duurzaamheid en kwaliteit gaan we samen voor een efficiënte en veerkrachtige werkplek.

Stefan Maes - DVV Verzekeringen

“Met een goed luisterend oor vullen zij een ruimte niet enkel in met meubilair, maar dankzij het interieurontwerp maken zij er een belevingsruimte van op maat van de klant en overstijgen ze de verwachtingen! Op en top professionele begeleiding en uitvoering!"
Lighting
bottom of page