top of page

Mikomax

Stress is nog steeds een groot probleem op de werkvloer. Mikomax is gespecialiseerd op het gebied van gezond werken en stresspreventie op kantoor. Hun assortiment bestaat uit ergonomische, akoestische, comfortabele en flexibele kantoormeubelen.


Het vinden en vasthouden van werknemers is voor veel organisaties en bedrijven een grote uitdaging. Een aantrekkelijke en gezonde werkplek/kantooromgeving is hierbij van groot belang. Samen met Mikomax kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden die gunstig zijn voor duurzaam werkgeluk, welzijn en productiviteit van uw werknemers.Bij deze Nederlandse partner zijn ze voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en het voorkomen van beroepsziekte nummer 1 op kantoor... stress.Desondanks wordt er binnen een kantoorinrichting vaak te weinig rekening gehouden met stresspreventie. Bij velen gaat design boven functioneel, behoeftes en de gezondheid van de medewerkers. Stress wordt dan later geconstateerd en dan komt men erachter dat de kantoorinrichting niet aansluit op het advies voor het verminderen van stress.


Ergonomische kantoormeubelen zijn belangrijk voor het tegengaan van stress, maar akoestiek heeft ook een grote invloed op de productiviteit van je werknemers. Geluidsoverlast is namelijk een van de grootste ergernissen van medewerkers. Mikomax biedt dan ook meerdere akoestische oplossingen aan.HUSH MEET

Deze mobiele akoestische vergader- of werkruimte is dé ideale kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. De Hushoffice unit heeft een ventilatiesysteem en een anti-virus coating. Daarnaast is er ook plug and play waardoor er maar 1 stopcontact nodig is, power-module, lichtdimmer, comfortabele bank, tv-schermhouder en speakers. Kies zelf de kleur van de stoffering in het interieur en de beglazing en structuur in het exterieur. Met het volledig uitgeruste Green Wall systeem kan u de buitenpanelen van elke Hush unit bedekken met planten. Deze levende groene muur brengt zo de natuur naar binnen.STAND UP R


De Stand Up R van Mikomax is niet zomaar een werkplek. Het awardwinnende bureausysteem is voorzien van een unieke handmatige hoogte-verstelling van het bureaublad waarmee het mogelijk is om vrijwel direct van een zittende naar een staande positie over te gaan, simpelweg door het indrukken van twee hendels onder het blad. Dit zit sta bureau is dan ook een duurzame oplossing en werkt volledig zonder elektriciteit. Het unieke en moderne design is volledig aan te passen naar eigen smaak. Het bureau is toepasbaar als flexwerkplek of concentratiewerkplek, maar als de gebruikers samen de tafels in de hoogste positie zetten, word er een teamtafel gecreëerd.
Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.mikomax.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Studio Wae

Ege

Comments


bottom of page