top of page

Coust

Het belang van een goede akoestiek op kantoor is groot; uit onderzoek blijkt dat onze concentratie en productiviteit met 30% stijgen wanneer we in een rustige en aangename omgeving werken.Coust is specialist in kwalitatieve akoestische oplossingen met 25 jaar ervaring en van Belgische bodem. Hun doel is een aangename leef- en werkomgeving te creëren voor iedereen. De zeer hoge absorptiewaarde van hun producten zorgt voor een optimale akoestiek binnen elke ruimte.
Deze fabrikant gebruikt enkel hoogwaardige materialen, hun producten zijn door erkende labo's getest en de profielen hebben ze zelf ontwikkeld. Daarom kunnen ze een volledige garantie bieden op de kwaliteit en werking van de producten.


Coust onderscheidt zich in haar op maat gemaakte akoestische oplossingen, aangepast aan elke situatie en klant. Een wandpaneel met print, een onopvallend plafondpaneel in de kleur van het plafond of bureauschermen in de kleuren van het bedrijfslogo? Profielkleuren, afmetingen, doeken en prints zijn dan ook volledig naar wens van de klant.

Hun producten staan gekend om hun superieure kwaliteit en duurzame afwerking. De gepoederlakte aluminiumprofielen zijn krasvrij en prints in subllimatiedruk zorgen voor een haarscherp resultaat. Daarnaast zoeken zij ook actief naar milieuvriendelijke oplossingen, investeren ze in duurzame ontwikkelingen en materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo houden ze hun ecologische voetafdruk zo laag mogelijk. Momenteel zijn de producten voor 100% recycleerbaar, Coust streeft naar een product dat uit minimum 50% gerecycleerd materiaal bestaat.SHELTER

De Coust shelter is een akoestische unit waarin men rustig kan vergaderen en hierbij de collega's zo weinig mogelijk stoort. De meetingplek is voorzien van een dak, verlichting en stopcontact, is opgebouwd uit een robuust kader en voorzien van een tafel.


De weldoordachte vulling van deze werkplek zorgt voor een maximale geluidsabsorptie. De shelter biedt een geluidsreductie van 10 à 15 db, dat wil zeggen dat het geluid 4 à 5 keer verder weg klinkt. Dit is meteen met een ruime voorsprong de hoogste reductie van open units op de markt.ART PANEL


De ARTpanel verbetert de akoestiek door galm en ongewenste geluidsweerkaatsingen te reduceren. Zo verhoogde het de verstaanbaarheid binnen de ruimte.


Het is de unieke vulling dat voor maximale geluidsabsorptie zorgt. Het paneel wordt op maat gemaakt en ter plaatse opgehangen door middel van een wandbeugel. De klant kiest de kleur van het aluminium kader en het doek. Of men kiest voor een print in subllimatiedruk. Zo kan men de ARTpanel volledig laten opgaan in het interieur.


Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.coust.be

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Studio Wae

Ege

Comments


bottom of page