top of page

Be By Beta

Be By Beta is een 100% Nederlandse producent en specialist op het gebied van stoelen. Van bureaustoelen en werkkrukken tot vergader-, kantine en bezoekersstoelen.


Met hun 5 kernwaarden zorgen zij ervoor dat de klant zich thuis voelt.


Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy, Be You
Be By Beta is onderdeel van de Fair Furniture Group, een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen ze samen alles maken, van innovatieve grondstof tot complete inrichting.Alle stoelen worden in Breda ontworpen, gestoffeerd en gemonteerd. Doordat ze zo dichtbij het bedrijf producten creëren ze werkgelegenheid in eigen lang, is er gegarandeerde controle op kwaliteit, zijn ze flexibel en is er minder CO2-uitstoot doordat de transportkilometers beperkt gehouden worden.


Gewoon goed en prettig zitten; het klinkt zo eenvoudig en toch gaat het nog te vaak mis. 80% van de mensen heeft na het veertigste levensjaar regelmatig rug-, nek- of schouderklachten. Be By Beta zet hier bewust in om mensen te helpen hun bureaustoel goed in te stellen en bewust te zitten. Elke stoel komt dan ook met een filmpje met een uitgebreide zitinstructie.


Helemaal aan het einde van de cyclus van een bureaustoel krijgt ieder onderdeel een nieuw leven. Een kruisvoet wordt bijvoorbeeld een verlichtingsarmatuur, de gasveer wordt hergebruikt, de schuimvulling van de zitting wordt een judomat, textiel wordt gebruikt voor het maken van pakdekens en kunststof onderdelen worden pootdoppen voor tafels. Voor de volle 100% recycleerbaar., dat is pas circulaire economie.BE BRAVE


Be Brave is de meest ergonomische en duurzame bureaustoel binnen hun gamma. Door de innovatieve zitting met stuntuitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt. De stoel bestaat voor 54% uit gerecycled materiaal en kan voor 97% worden gerecycled.STEADY


Steady is een bijzonder fijne, ergonomische zit-sta kruk die zorgt voor comfortabele steun én beweging op hoge zitposities. Deze dynamische kruk volgt de gebruiker, zorgt voor een goede zithouding en verminder rugklachten. Deze kan op verschillende werkplekken worden ingezet; op kantoor, achter de kassa, in een klaslokaal, achter een receptie of bijvoorbeeld in een koffiecorner. De kruk is een geliefde afwisseling van de standaard bureaustoel voor een gezonde werkhouding. Het zachte vormschuim is volledig over de rand getrokken waardoor de rand niet voelbaar is. Steady geeft hierdoor ook bij kanteling een optimaal comfort.
Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.betastoelen.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Studio Wae

Ege

Commentaires


bottom of page