top of page

Wini

Als familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in houtbewerking, maakt Wini kantoormeubilair voor een brede inrichtingsbehoefte. het bedrijf behoort tot de top 10 van Duitse meubelfabrikanten, met op maat gemaakte oplossingen en een uitgebreid assortiment.


Voor de productontwikkeling van deze doordachte en duurzame kantoorinrichting heeft het systeemconcept te hoogste prioriteit. Met flexibele en modulaire systemen laten deze meubelen zich probleemloos aanpassen aan alle werkprocessen binnen elk kantoor. Naast maximale functionaliteit zijn ook hoogwaardig design, kwaliteit en duurzaamheid de karakteristieke kenmerken van alle Wini producten.



Als stichtend lid van de German Design Council is Wini zich bewust van de verantwoordelijkheid voor een kwalitatief hoogwaardig productdesign. Vaak zijn het de details die hun meubels hun individuele karakter en onderscheidend vermogen geven.


Open kantoorruimtes, enkele - of duo werkplekken, callcenter opstellingen, workbenches, combi of teamtafels; Wini heeft iets voor alle doeleinden. Aangevuld met hoog absorberend akoestische oplossingen, opbergoplossingen, vaste of mobiele vergaderoplossingen en ontvangstmeubilair.



De kantoorinrichting van de toekomst moet zich op elk moment en zonder problemen aan het zich veranderende werkverloop aanpassen. Wini draagt daar actief een steentje bij aan de milieubescherming, door de verlenging van de productiecycli op basis van maximale productie- en vervaardigingskwaliteit en de flexibele gebruiksmogelijkheden.


Reeds tijdens de constructiefase draagt het bedrijf de verantwoordelijkheid voor ecologisch nuttige productconcepten. Het werk is gebaseerd op de inzichten van een actieve milieubescherming gedurende vele jaren en voldoet aan alle ecologische voorschriften. Hier vormt de synthese uit materiaal, vormgeving en modulariteit de formule voor een ecologisch verantwoordelijkheidsbewustzijn. Alle Sini-producten zijn vervaardigd uit slechts enkele materialen, die gemakkelijk van elkaar gescheiden en gerecycled kunnen worden. Daartoe behoren spaanplaat, aluminium, staal en polyamide. Verder maakt Wini bewust geen gebruik van PVC en overbodige grondstoffen. Composieten worden uitsluitend gebruikt waar ze onmisbaar zijn voor de productveiligheid. Al het gietwerk van staal en aluminium is principieel voorzien van een milieuvriendelijke coating zonder oplosmiddelen.


De hoge kwaliteit van de producten en het voortdurende innovatieve beleid werd reeds beloond met tal van internationale design awards, ook zijn de productlijnen met de 'Quality Office' stempel gekeurd.



WINEA FLOW


Technische innovatie en duidelijke vormentaal kenmerken het tafelsysteem Winea Flow. Onder het motto "Smarter, Faster, Beautiful, Do It" staan de gebruiker en de gebruiksvriendelijkheid centraal. De afgeronde zwarte kunststof hoek is een intuïtief bedieningspaneel. Het slimme bedieningselement vloeit door zijn ontwerp optisch over in het tafelblad en nodigt door zijn eenvoudige uitstraling uit tot veelvuldig gebruik. Een ander bijzonder aspect van de Winea Flow is het lift-kabelkanaal. Hiermee wordt een simpel en overzichtelijk kabelmanagement gegarandeerd.



WINEA SLIM


Slank, multifunctioneel en volledig elektrificeerbaar; Winea Slim is de slimme, efficiënte opbergoplossing voor op kantoor. Het modulaire systeem is direct verbonden met de werkplek en biedt ene praktische, ruimtebesparende privé opbergplek - inclusief intelligente techniekintegratie.







Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.wini.de

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ege

bottom of page