top of page

Winwin - Een duurzame toekomst


Leuk dat we jouw interesse gewekt hebben in verband met onze toekomstplannen! Zoals je al kon lezen zitten we niet stil en zijn we voor onze spin-off C-Koncept op zoek naar financiering onder de vorm van Winwinleningen.


Wat is een Winwinlening?


Met de Winwinlening van PMV moedigt de Vlaamse overheid particulieren aan om een achtergestelde lening te verstrekken aan kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's). Een particulier kan tot € 75.000 lenen aan een Vlaamse kmo gedurende een looptijd van 5 tot 10 jaar.

De kredietgever krijgt hiervoor een jaarlijks belastingkrediet van 2,5% op het openstaande kapitaal van de Winwinlening. Indien de kredietnemer niet kan terugbetalen, kan de kredietgever daarnaast 30% van het verschuldigde bedrag terugkrijgen via een eenmalig belastingkrediet. Een kmo kan tot een bedrag van € 300.000 Winwinleningen aangaan.


Zoals de naam het dus al zegt, is dit een win-win situatie!


Waarom hebben wij financiering nodig?


  • Naast ons eerste eigen product, dat al meteen geselecteerd werd voor 'The Circular Kickstart', willen we een volledig circulaire productlijn ontwikkelen.

  • Onderzoek naar nieuwe circulaire materialen en de toepassingen hiervan.

  • Het voorzien van de juiste certificaten voor onze producten

  • We willen een efficiënt productieproces en de uitbreiding ervan - voor de volledig lijn van C-Koncept - opzetten.

Kortom - Indien je samen met ons wil investeren in een duurzame toekomst en in de circulaire economie, laat dan je gegevens achter op onze contactpagina!In onderstaand document kan je meer info vinden over de Winwinlening, alsook enkele simulatietabellen.

Info Winwinlening C-Koncept
.
Download • 92KB

In onderstaand document kan je meer info vinden over MEMO Koncept.

Wie/wat is MEMO Koncept
.pdf
Download PDF • 558KB0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page