top of page

Stadim

Locatie:

Antwerpen

Type:

Akoestische oplossing

Datum:

2022

De medewerkers van het vastgoedadviesbureau Stadim waren op zoek naar een oplossing om zich op kantoor even te kunnen afzonderen, zodat ze in stilte en geconcentreerd konden werken.


Ze kozen uiteindelijk voor de Hush Hybrid van Mikomax; de ultieme hybride werkplek. 

Een room-in-room solution die volledig geventileerd is binnen 90 seconden, dempt tot 40 dB en  verplaatsbaar is middels wielen.


De Hush Hybrid biedt comfort voor solowerk, vooral tijdens videoconferenties. Het interieur kan worden uitgebreid met ruimte voor een all-in-one computer of beeldscherm en een esthetische LED wandverlichting aan de zijkanten van het scherm. Hierdoor is de gebruiker altijd goed zichtbaar tijdens een videogesprek. Dankzij het in diepte verstelbare tafelblad kan deze hybride werkplek worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De hybride akoestische werkplek is mobiel en heeft een geïntegreerde zitting.


Door te kiezen voor de stofgroep 'Wool' kon men rustgevende kleuren toevoegen aan het geheel. Deze stoffering zorgt voor een warme uitstraling en een ontspannende look en feel.


Bij het produceren van de units wordt bij het gehele productieproces rekening gehouden met duurzaamheid en de impact op het milieu. Er wordt kritisch naar elk element gekeken en continue verduurzaamd. De Hushoffice collectie beschikt over diverse certificaten om hun duurzame aanpak te onderbouwen.

bottom of page