top of page

Solidaris

Locatie:

Oost-Vlaanderen

Type:

Bureaustoelen

Datum:

2022

Al meer dan 100 jaar is solidariteit het kloppend hart van dit ziekenfonds en vandaag de dag is dat essentiëler dan ooit. Als Solidaris 1 missie heeft, is het dat ze er willen zijn voor iedereen. Voor iedereen die ziek is, maar ook gezond. Het is dankzij die sterke schouders dat ze er kunnen staan voor de meest kwetsbaren. Want kwaliteitsvolle, toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg, daar heeft iedereen recht op.


Onder het motto "Wij gaan voor duurzaam werkgeluk", zitten sinds begin dit jaar ook de werknemers van Solidaris Oost-Vlaanderen op een ergonomische en duurzame bureaustoel van Be By Bèta. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook voor de thuiswerkplekken een Be Brave bureaustoel via ons te bestellen en aan huis te laten leveren.


Door de innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. Ook bij hoger zitten blijft de stoel hierdoor uitermate comfortabel. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt. 

Be Brave is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in de fabriek van Be By Bèta. De stoel bestaat voor 54% uit gerecycled materiaal en kan voor 97% worden gerecycled. 


bottom of page