top of page

François - Steenbeke

Locatie:

Drongen

Type:

Herinrichting kantoren

Datum:

2023

Deze klant uit Drongen was voor de herinrichting van hun kantoor op zoek naar een functionele bureau opstelling, met een klassevolle uitstraling.


Wij gingen aan het tekenen en kwamen samen met de klant uit op de Presto Management van Vepa. Deze collectie biedt heel veel mogelijkheden. De opstellingen bij Francois - Steenbeke zijn bv. opstellingen voor 4 personen, met akoestische tussenwanden en kastelementen als scheiding tussen de werkplekken.


Natuurlijk kan een duurzame en ergonomische stoel voor de medewerkers hier niet ontbreken, en daarom werd er gekozen voor de Be Brave van Be By Bèta. Door de innovatieve zitting met stuituitsparing en afgeronde voorkant heeft de stoel een zeer hoog zitcomfort. De flexibele rug en vernieuwende armleggers zorgen voor optimale ondersteuning in iedere zithouding, wat je ook doet en met welk apparaat je ook werkt.


Be Brave is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in hun fabriek. De stoel bestaat voor 54% uit gerecycled materiaal en kan voor 97% worden gerecycled.


bottom of page