top of page

Renovatie

Bij MEMO Koncept begrijpen we dat totaalinrichting vaak gepaard gaat met zowel kleine als grotere renovaties. Daarom staan wij klaar om jou bij elke stap te ondersteunen. Van de opmaak van het lastenboek tot het coördineren van het volledige project, wij ontzorgen jou bij elke stap A tot oplevering. Maar daar houdt het niet op - we gaan nog een stap verder.

Aanpak

Ons eerste uitgangspunt is altijd de bestaande toestand. Voordat we aan de slag gaan, onderzoeken we grondig wat er gerecupereerd kan worden. Wat is aanwezig, wat kan behouden blijven, en welke elementen kunnen hergebruikt worden? Deze weloverwogen aanpak garandeert niet alleen een ecologische benadering, maar ook een minimaal belastende impact op het milieu.

Projectbespreking
Renovatiehulpmiddelen

Volledige ontzorging

Wij gaan verder dan alleen uitvoeren; we betrekken jou bij elke stap. Alles gebeurt in onderling overleg, waarbij we luisteren naar jouw wensen en ideeën. Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom zorgen we voor een aanpak die volledig is afgestemd op jouw behoeften. We ontzorgen jou zodat je met een gerust hart kunt uitkijken naar het eindresultaat.

Kies voor MEMO Koncept als jouw partner in duurzaam verbouwen. Samen creëren we een nieuw hoofdstuk in de levenscyclus van jouw ruimte, met respect voor het milieu en een focus op een optimaal resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw visie tot leven kunnen brengen.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Dankjewel voor je aanvraag!

Fair Furniture Felt Relax Duurzame loungestoel
bottom of page