top of page

Refurbishment

Wij geven kantoormeubilair een tweede leven door hergebruik en herstellingen, waarmee we verspilling actief tegengaan en milieuvriendelijke oplossingen bevorderen. Bovendien is hergebruik ook veel voordeliger dan een volledig nieuwe oplossing.

Aanpak

Voor we nieuw meubilair voorstellen, bekijken we eerst de mogelijkheid om het aanwezige kantoormeubilair te hergebruiken of refurbishen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar verlengt ook de levensduur van uw meubilair aanzienlijk.

Onze aanpak omvat een grondige analyse en inventarisatie van het bestaand meubilair. Als er elementen zijn die hergebruikt kunnen worden, onderzoeken we of deze herstellingen en/of (diepte)reiniging nodig hebben. Dit proces stelt ons in staat onnodige verspilling en vervuiling tegen te gaan, terwijl we tegelijkertijd de kostbare grondstoffen sparen.

Refurbished bureaustoel
Organische vorm op topblad
Refurbishment tools

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn vaak het hart van kantoorruimtes, en wij begrijpen het belang van comfort en duurzaamheid. Onze experts kunnen bijna altijd bureaustoelen herstellen en reinigen. Hierdoor wordt de levensduur van de stoel met enkele jaren verlengd, wat niet alleen kostenefficiënt is, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Duurzame Oplossingen

Of het nu gaat om het vervangen van bovenbladen van bureaus, het herstofferen van stoelen en zetels, of het vernieuwen van akoestische tussenpanelen, wij streven altijd naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheid om samen te werken met maatwerkbedrijven, waarbij we lokale en duurzame materialen inzetten waar mogelijk.

Voordelen

Door te kiezen voor het refurbishen van kantoormeubilair geniet u niet alleen van een verlengde levensduur en kostenbesparingen, maar draagt u ook actief bij aan een circulaire economie en het verminderen van uw ecologische impact.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Dankjewel voor je aanvraag!

Felt Relax Fair Furniture Group
bottom of page