top of page

Moodboard & kleuradvies

Bij MEMO Koncept zijn we toegewijd aan het creëren van unieke en op maat gemaakte ontwerpen die perfect aansluiten op de identiteit van uw bedrijf. Onze benadering voor kleuradvies en moodboards is gebaseerd op nauwe samenwerking en diepgaand begrip van uw wensen en behoeften.

Aanpak

Wij geloven sterk in het belang van interactie met onze klanten. Door middel van zorgvuldige gesprekken en aandachtig luisteren, zijn wij in staat om een moodboard te ontwikkelen dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook volledig afgestemd is op uw bedrijfscultuur en doelstellingen.

Voorbeeld van moodboard relaxruimte
Samenstellen moodboard
Kleuren

Moodboards

Kleuradvies

Onze moodboards zijn visuele weergaven van verschillende kleur- en materiaalopties. Door middel van afbeeldingen en texturen presenteren we u diverse mogelijkheden die passen bij uw specifieke stijl en voorkeuren. Het opstellen van deze moodboards is een creatief proces dat gebaseerd is op uw input en onze expertise. Het resultaat is een uniek moodboard dat de essentie van uw bedrijf vastlegt.

Ons kleuradvies is niet alleen gericht op esthetiek, maar ook op functionaliteit. We houden rekening met verschillende ruimtes binnen uw bedrijf, zoals concentratiegebieden, ontvangsthal, brainstormruimtes, enzovoort. Onze benadering omvat ook Biophilic design, waarbij we de connectie met de natuur integreren in het kleurenpalet en de texturen.

Maatwerk

Elk moodboard en kleuradvies dat we leveren, is puur maatwerk. We geloven dat dit alleen mogelijk is door een grondig begrip van uw bedrijf en een nauwe samenwerking gedurende het hele proces. Ons doel is niet alleen om een esthetisch aantrekkelijk ontwerp te creëren, maar ook om een omgeving te ontwikkelen die de identiteit en missie van uw bedrijf weerspiegelt.

Ontdek de kracht van kleur en design met MEMO Koncept. Samen brengen we uw visie tot leven! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw bedrijfsruimte kunnen transformeren.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Dankjewel voor je aanvraag!

Felt Relax Vepa
bottom of page