top of page

Milieu en duurzaamheid krijgen een steeds aanzienlijkere rol in het hedendaagse leven en werklandschap. Met refurbished meubilair kies je voor duurzaam en circulair verantwoorde oplossingen. Onderdelen die niet meer goed werken worden vervangen door nieuwe onderdelen of hersteld en krijgen zo een nieuw leven. Herstofferen of coaten maken een product klaar voor een tweede leven en draagt zo een steentje bij aan een circulaire economie.

Wat is refurbishment?

Het inrichten van kantooromgevingen moet duurzamer als we de afvalstromen willen verminderen. Door het maximale uit meubilair te halen kunnen we van elke werkplek een duurzame werkplek maken. 

Door het opnieuw gebruiken van bestaande meubelen en grondstoffen proberen we met C-Koncept de onnodige verspilling en vervuiling in de meubelsector tegen te gaan. Veel producten die vaak nog in goede staat zijn belanden anders in de afvalverwerking.

Producten die in hun levensloop nog in goede (herstelbare) staat verkeren krijgen bij C-Koncept een second-life in projecten. De meeste van deze producten zijn nog lang niet aan het eind van hun levenscyclus en kunnen na jaren intensief gebruik uitstekend gerevitaliseerd worden. Hierdoor wordt de inzet van nieuwe grondstoffen tot een minimum beperkt en dragen we bij aan de circulaire economie van de toekomst.

C-Koncept zorgt ervoor dat je als klant niet merkt dat het product al eerder gebruikt is. Zo krijg je de beleving van nieuw meubilair, met de circulaire voordelen van gebruikt meubilair. Kantoormeubilair dat onderhevig geweest is aan slijtage kunnen gebruikerssporen bevatten. Daarom is het van belang dat deze meubelen een degelijke controle ondergaan en waar nodig hersteld worden. 

Samen met onze partners en initiatieven werken we aan circulaire en duurzame werkomgevingen.

MEMO Koncept

Kantoor

MP Center

Brouwerijstraat 1 bus 8

9031 Drongen

Telefoon

Social media

Bart

Patrick

Shannen

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Maatschappelijke zetel

Godsschalkstraat 21

9100 Sint-Niklaas

Mail

BTW

BE 0459 096 545

Privacy policy

Algemene voorwaarden

© 2024 by MEMO Koncept. Proudly created with Wix.com

bottom of page