top of page

3D ontwerp

Het 3D ontwerp is van onschatbare waarde bij de planning en ontwikkeling van kantoorruimtes, omdat het je in staat stelt om het ontwerp vanuit verschillende hoeken te bekijken voordat er daadwerkelijke veranderingen worden aangebracht. Dit helpt bij het identificeren en oplossen van eventuele problemen, het optimaliseren van de ruimte-efficiëntie en het waarborgen van een aangename werkomgeving.

Aanpak

Een 3D ontwerp is een nauwgezette weergave van een kantoorruimte in drie dimensies. Na een grondige analyse en onderzoek van de specifieke kantooromgeving wordt een gedetailleerd 3D ontwerp gecreëerd. Dit ontwerp visualiseert de ruimte met lengte, breedte en diepte, waardoor je een realistische en diepgaande kijk op de indeling en esthetiek van het kantoor krijgen.

3D ontwerp MEMO Koncept
3D ontwerp

Realistisch

Kortom, een 3D-ontwerp is een krachtig instrument om kantoorinrichtingsprojecten te plannen, te visualiseren en te communiceren, waardoor een succesvolle kantooromgeving gerealiseerd kan worden. Vaak wordt een 3D-ontwerp ondersteund door een moodboard en vice versa, waarmee een zo realistisch mogelijk beeld van de toekomstige werkomgeving kan worden verkregen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Dankjewel voor je aanvraag!

Felt Relax Vepa
bottom of page