top of page

Astena

Locatie:

Merelbeke

Type:

Totaalinrichting + circulaire elementen

Datum:

2023

Bij Astena werden verschillende zones in de werkomgeving aangepast. Onder andere de inkom en wachtzone, de cafetaria en een akoestische module op de werkvloer.


Naast een akoestische module (Hush - Mikomax) werd er gezocht naar een volledig circulaire module voor in de cafetaria. Maar na een teleurstellende zoektocht gingen we zelf aan het tekenen, zo onstond de Karé - ons eerste circulaire product! Volledig circulair, akoestisch, biophilic, modulair,... Circulaire economie op z'n best!

De Karé zijn modules van 80x80 cm, die aangepast kunnen worden naar de smaak en behoeften van de klant. Deze is gemaakt in samenwerking met de 2 maatwerkbedrijven Constructief en Recubela. De mospanelen zijn afkomstig van Mosmuur, het akoestisch absorberend materiaal (gemaakt van industriële hennep) van EXIE. We zijn fier op ons eerste circulaire concept en zo dankbaar voor de fijne samenwerking met bovenstaande partners. Dit smaakt naar meer!


Tot slot nog een welgemeende merci aan Astena Business Software NV om open te staan voor dit idee en het gestelde vertrouwen!

bottom of page