top of page

Zooi

Mooi spullen met een verhaal, daar gaat het om bij Zooi. Zij willen op een duurzame manier sfeer creëren bij je thuis of in je werkomgeving.


Zooi is een 100% Nederlands merk op het gebied van accessoires gemaakt van afval. Alle producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Aangezien de producten van restmateriaal worden gemaakt verschilt het assortiment en de voorraad per keer.

Zij zijn onderdeel van de Fair Furniture Group, een familie van gelijkgestemde merken en mensen. Met 7 merken en meer dan 450 medewerkers kunnen ze samen alles maken, van innovatieve grondstof tot complete inrichting.

WYBELT


De Wybelt is een mooi zitelement met een net zo mooi verhaal. Deze is gemaakt van 100% afval, er is dus alleen gebruik gemaakt van restmaterialen of gerecyclede materialen. De kruk is verkrijgbaar in de kleur confetti (100% gerecycled kunststof, in combinatie met post consumer waste) en gerecycled kunststof aangevuld met afval in de vorm van papiersnippers of bermgras.

Dit zitelement kan oneindig worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies en is dus 100% circulair. De Wybelt kan tweezijdig gebruikt worden, zodat iedereen zelf kan bepalen of hij/zij wil wiebelt of toch niet.
JUL


De Jul hanglamp heeft een robuuste uitstraling door het stalen materiaal waaruit ze gemaakt is. Tijdens de productie van stalen kasten blijven regelmatig stukken plaat over die te klein zijn voor nieuwe kastonderdelen. De platen worden opgewerkt tot een JUT fruitschaal of een JUL lampenkap.

Meer info en beeldmateriaal is steeds terug te vinden op www.zooi.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Studio Wae

Ege

Comments


bottom of page