top of page

Interview medewerkers

Elk bedrijf heeft een unieke organisatiecultuur en de mate waarin een medewerker zich op zijn plaats voelt binnen een bedrijf heeft veel impact op de productiviteit en duurzaam werkgeluk. Meer zelfs, uit onderzoek blijkt dat werknemers die het gevoel hebben dat er geen goede match is tussen hun eigen normen en waarden en die van het bedrijf, vaak niet langer dan een jaar bij dat bedrijf blijven werken. Ook de inrichting van de werkomgeving is van groot belang, daarom betrekt MEMO Koncept ook de werknemers bij het duurzaam inrichten van een kantoor. Aan de hand van bevragingen komen we te weten wat er leeft op de werkvloer.

Wat?

Door te luisteren naar de feedback en ideeën van medewerkers geef je niet alleen een blijk van waardering en respect, maar komen ook de echte tekortkomingen aan het licht in een kantooromgeving. Je eigen mensen weten namelijk als geen ander wat er beter en slimmer kan. Door medewerkers bij de inrichting te betrekken ervaren ze meer werkplezier en gaat de motivatie omhoog.

Inhoud

Inhoud

De bevraging bestaat uit verschillende onderdelen, deze kan je zelf kiezen. Wij adviseren je altijd bij het samenstellen van de vragenlijst zodat deze zo goed mogelijk aansluit op je organisatie. Thema's die naar voor kunnen komen zijn bedrijf/organisatie, het werk, waardering en omstandigheden. 

Doelgroep

Doelgroep

Binnen een bedrijf bestaan er meerdere doelgroepen, denk maar aan werknemers en management. Maar ook de functie van een medewerker zorgt voor verschillende groepen. Het spreekt voor zich dat iemand in een managementfunctie een andere bevraging dient te krijgen dan een werknemer op de administratieve dienst. Elke medewerker is uniek en werkt op een eigen manier.

Timing

Timing

Het is niet de bedoeling dat het interview met de werknemers te veel tijd vraagt van de medewerkers. Wij helpen bij het adviseren en structureren van de data en de timing, zodat het voor iedereen overzichtelijk en behapbaar blijft.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

Dankjewel voor je aanvraag!

Bejot
bottom of page