top of page
MEMO Koncept

Circulaire inrichting

Go Forest & Go Ocean

Go Forest & Go Ocean kozen voor een circulaire kantoorinrichting door MEMO Koncept. mede dankzij volgende leveranciers konden wij dit project succesvol afronden!

Maak hier een afspraak voor een bezoekje en doe inspiratie op!

Be Hybrid

Fair Furniture Group

Tomorrow is calling.
We have the answers.

100% sociaal en duurzaam ondernemen klinkt misschien als een hele opgave, maar als je vasthoudt aan je idealen en je oprecht bekommert om de wereld van morgen, zijn er zóveel mogelijkheden om als bedrijf een verschil te maken! Be by Bèta, Vepa & Buur zijn o.a. onderdeel van deze fantastische groep!

Fair Furniture Group Logo
Sofar

Sofar

Belgisch modulair zitcomfort

Met SOFAR willen we duurzaam leven toegankelijk, esthetisch en plezant maken. Elke SOFAR is ontworpen met duurzame materialen, volgens de principes van ecodesign, dat wil zeggen zonder definitieve verbindingselementen. 

Sofar Logo
Nyink

Nyink

Sense of silence

Nyink draagt met haar producten bij aan een duurzame werk-, leer- en leefomgeving, die flexibiliteit biedt aan de mensen die deze producten gebruiken. Door co-creatie en continue interactie met gebruikers blijft Nyink bezig met het optimaliseren van haar producten en diensten.

Nyink Logo
Re-sound

Re-Sound

Acoustic solutions that have a true impact.

Effectief, duurzame akoestische oplossingen. De beleving van een ruimte is enorm belangrijk. Dat weten we bij Re-Sound en daarom ontwikkelden we toepassingen die elke ruimte een optimale akoestiek geven. Dat onze producten op de koop toe ook milieuvriendelijk zijn, is voor ons essentieel.

Re-Sound logo
Labeur Banc

Labeur

Met hart en stiel - Duurzaam en sociaal bouwen en renoveren

Labeur renoveert en richt in. Van de verbouwing van je woning tot de plaatsing van je keuken op maat en de inrichting van je interieur. We doen dit met goesting, met hart en stiel, voor particulieren, overheden, horeca en winkels, … steeds met oog voor duurzaamheid & kwaliteit.

labeur Logo

Binnenkort vind je hier foto's van de inrichting

bottom of page