top of page
Bejot Point poef

Partners

Wij werken enkel met partners en streng geselecteerde producenten van meubilair en accessoires die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Maatwerkbedrijf

Constructief

Interieur | Schrijnwerk | Isolatie | Circulair

Constructief is een schrijnwerkerij in de regio Kortrijk, gespecialiseerd in alle interieur-, hout- en timmerwerk op maat. Kwaliteitsvol schrijnwerk voor de klant is hun grootste zorg. Constructief vzw stelt personen tewerk die moeilijk of geen reguliere job vinden.

Logo-Constructief-Pantone-2020-cmyk-1-e1599220094561.jpg
Constructief
Recubela palletten

Recubela

Partner in palletten

Recubela in Gent is onze partner in het opkopen van oude pallets. Na de opkoop geven ze deze een nieuw leven door recyclage. Te veel goed materiaal verdwijnt op de afvalberg, zij brengen daar verandering in.

LOGO-Recubela1_edited.jpg
LOGO-Recubela
Hennep

Exie

Isolatiemateriaal

Exie - Experts in Healthy Houses verwerkt kalkhennep tot isolatiemateriaal. Kalkhennep is een volledig circulair bouwmateriaal. Vrij van gifstoffen, CO²-negatief en volledig afbreekbaar.

cropped-LOGO-EXIE.jpg
Logo Exie
Tafelvoetbal

Tom & Rudi

Amusementstoestellen voor bedrijven

Waar je ze ook zet, caféspelen zorgen altijd voor plezier en groepsgevoel. Bij Tom & Rudi koop je in vertrouwen een amusementsspel of huur je er een. Met deze toestellen kies je voor kwaliteit en duurzaamheid, en vooral voor heel veel fun.

tomenrudi-144.jpg
Tom en Rudi
Dripl gezonde drinks

Driple

Gezonde drinks, zonder de verpakking

Driple gelooft dat de tijd van suikerige frisdranken in wegwerpverpakkingen achter ons ligt. Daarom hebben zij de allereerste drankautomaat ontwikkeld die zowel goed is voor je lichaam als voor de planeet.

logo-Dripl.png
Dripl
bottom of page