top of page

De Karé biedt een antwoord op zowel de akoestische, functionele als esthetische eisen in een ruimte. De elementen zijn eenvoudig aanpasbaar wanneer deze eisen veranderen, zowel naar vorm (afmetingen), absorberend en/isolerend vermogen en functionaliteit.

We zijn fier op ons eerste circulair concept en dankbaar voor de fijne samenwerking met onderstaande partners. Dit smaakt naar meer!

de Karé

Ons eerste circulair product ontstond naar aanleiding van een klant die op zoek was naar een volledig circulaire module. Na een teleurstellende zoektocht op de huidige markt gingen we zelf aan het tekenen, zo ontstond de Karé. Volledig circulair, akoestisch, biophilic, modulair, ... Circulaire economie op z'n best!

De Karé is een module van 80 x 80 cm, die aangepast kan worden naar smaak en behoeften van de klant. 

Deze module is gemaakt in samenwerking met de 2 maatwerkbedrijven: Constructief en Recubela. 1 om de paletten die niet meer kunnen hersteld worden tot Europallet te scheiden, en 1 om de Karé samen te stellen.

 

Daarnaast wordt er gewerkt met materialen uit afvalstromen. De mospanelen zijn afkomstig van Mosmuur; het akoestisch absorberend materiaal, gemaakt van industriële hennep, komt van EXIE. Als front kan er onder andere gekozen worden uit een geperforeerde plaat, mos, schors, stoffering (uit reststromen),…

 

De modules kunnen zowel naast elkaar als op elkaar gekoppeld worden, zo ontstaat een circulaire muur op maat.

Karé akoestische module met mos
Logo MEMO Koncept

Kantoor

MP Center

Brouwerijstraat 1 bus 8

9031 Drongen

Telefoon

Patrick     +32 479 21 52 49 

Shannen  +32 470 42 34 46

Socials

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Maatschappelijke zetel

Godsschalkstraat 21

9100 Sint-Niklaas

Mail

BTW

BE 0459 096 545

Privacy policy

Algemene voorwaarden

© 2023 by MEMO Koncept. Proudly created with Wix.com

bottom of page